reviews

Ritueelbegeleider | Uitvaartspreker

reviews

Dankbetuiging uit “De Band”

Na het overlijden van onze lieve ‘Bikkel’, Rudi Bruntink hebben wij veel warme blijken van medeleven mogen ontvangen. De vele kaarten en berichtjes hebben ons erg goed gedaan, heel veel dank daarvoor. Een speciaal woord van dank aan Debby Marcus uitvaartbegeleiding en ritueelbegeleidster Willy Wienholts voor de persoonlijke, aandachtige en liefdevolle ondersteuning.

Familie Bruntink

Toen mijn moeder overleed, gaf je mij de tijd en de duidelijkheid. Wat was het fijn dat jij al eerder met mijn moeder over haar eigen afscheid had gesproken. En wat zag jij goed in wanneer het tijd was voor verdriet en wanneer voor actie. Je kwam met mooie ideeën, zoals de bloemenrand langs de kist en het branden van 2 kaarsen, waardoor het heel bijzonder en persoonlijk werd. Je betrok iedereen erbij. En dacht ook na over wat na de crematie, hoe gaat het dan? De kleine attentie, het steentje, wordt nog steeds gewaardeerd. En het herrinneringsboekje, zo persoonlijk..
Het samenvoegen van alles en de rode draad in de gaten houden dat lag jou goed, je wist van de hectische tijd, van al het geregel om een mooi afscheid te creëren er ook een tijd van te maken waar naast de traan de lach en warmte ook centraal stond. Dank je wel.

Anoniem

Ik vond het heel fijn om met Willy te werken, ze heeft goed geluisterd naar de wensen van ons en heeft die ook zeker vervuld en heeft er een mooie dienst van gemaakt.

Ik vond het ook heel fijn dat ze op de dag zelf de tijd nam en met ons de laatste dingen door te nemen en met ons naar de aula zelf ging om te laten zien wat en waar wij moesten gaan staan en zitten.

Iris ( kleindochter)

Willy, ondanks de corona maatregelen hebben we samen een mooie, warm en persoonlijk uitvaart kunnen regelen voor onze vader.
Dit allemaal met jouw hulp.

Jouw inbreng was waardevol.

Anita te Stroet-Dekkers

Graag wil ik je laten weten Willy, hoe mooi je het afscheid van mijn moeder vorm hebt gegeven.

Met het vertellen van haar levensverhaal, het aansteken v. d. kaarsen voor de klein en achterkleinkinderen tot aan het lieve persoonlijke gedicht dat je aan het eind v.h. afscheid voordroeg.

Het was een heel persoonlijk afscheid, waar ik voor altijd met een warm gevoel aan zal denken.

Groetjes

Elke

Willy heeft voor ons  een prachtige uitvaart gemaakt met een lach en een traan.

Willy is fijn om naar te luisteren en kan alles mooi vertellen hoe wij het ook omschreven hebben en alles wat we verteld hebben had ze erin gezet en er een mooi verhaal van gemaakt.

Ik zou Willy zo weer vragen om te spreken in een uitvaart.

Saskia Sellink en Familie

Lieve Willy,

Wat kijken wij mooi terug op de herinneringsdienst van onze zoon Lyam, die jij aan ons gezin hebt voorgedragen. Hoe wij de korte periode dat Lyam bij ons was, hebben mogen ervaren, heb jij heel mooi en liefdevol weten te verwoorden. We zijn ook heel blij met het mooie herinneringsboekje, die je van deze dienst hebt gemaakt. Lieve Willy, dank je wel voor alles!

Debby Marcus

Willy nog bedankt voor de mooie uitvaartdienst bij zalen centrum Koenders.

Ook het levensverhaal was zeer goed in elkaar gezet.

Ik kan je echt aan bevelen bij andere uitvaarten

Betty Dekkers

Ieder mens is uniek

Ieder mens is uniek  –  niemand is hetzelfde.

Dit verdient ook een op maat gemaakt uniek verhaal.

Want of het nu gaat om een huwelijk, een uitvaart of een andere bijzondere gebeurtenis, alles verdient een waardevolle herinnering.

Ik zou u hierbij graag willen helpen en ondersteunen.